Oestgeest -In het Irispark in Oegstgeest is een herdenking gehouden voor brandweerlieden die om het leven zijn gekomen. De herdenking is een onderdeel van de nationale herdenking.

Deze nationale herdenking wordt jaarlijks op de derde zaterdag in Juni gehouden bij het Nationaal Brandweermonument in Schaarsbergen bij Arnhem. Op deze dag herdenken vele korpsen, zoals Oegstgeest, ook hun omgekomen collega’s.

Foto’s Marco Hoope

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten