Vrouw en kind gewond na aanrijding; lifeliner ingezet, Bredeweg Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Rond 23.15 uur op vrijdag 14 juni heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Bredeweg in Zevenhuizen. Hierbij zou een auto over een vrouw zijn gereden.

Volgens een agent zou de auto over de buik van het slachtoffer (31) zijn gereden. De vrouw is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd en werd in de ambulance vergezeld door de trauma-arts, die was ingevlogen met de lifeliner. Ook haar kleine kind raakte gewond en is mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto, een 22-jarige man, is aangehouden wegens (verdenking) het veroorzaken van een aanrijding en het onder invloed zijn verdovende middelen tijdens de aanrijding.

Op een later moment maakte een ander persoon ook “consternatie” en werd in een politievoertuig gewerkt door de agenten. Het is onbekend of dit de reeds aangehouden persoon was; een politiewoordvoerder liet weten dat er één persoon is aangehouden. Na dit voorval kon de politie verder gaan met haar onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Uiteindelijk is ook nog de Verkeersongevallenanalyse ter plaatse is gekomen. Vooralsnog is het nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Daniel Versteeg & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten