Lifeliner ingezet bij medische noodsituatie op de Ds D. A. van den Boschstraat

Hazerswoude-Dorp – Op zondagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een medische noodsituatie. De noodsituatie heeft plaats gevonden in een woning aan de Ds D. A. van den Boschstraat.

Veel politie was ter plaatse, mede voor het ondersteunen van het ambulancepersoneel en een mogelijke spoedbegeleiding naar het ziekenhuis. Wat er in de woning plaats heeft gevonden is onbekend.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hoi, ik ben Rens den Oude. Ik ben geboren in 2001. En ik woon in Boskoop. Fotograferen is een van mijn hobby's. Ik fotografeer met de Nikon D3400 18-55mm en de Tamron 70-300mm. En ik fotografeer vooral in Boskoop en Waddinxveen. Wilt u nog meer over mij weten? Mail mij gerust.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten