Leiden – Op de Europaweg – N206 in leiden zijn zondagmiddag vier personen gewond geraakt na een flinke aanrijding. De weg is hiervoor lange tijd afgesloten geweest.

Het ongeval vond rond 17.15 uur plaats op de Europaweg tussen de A4 en de Lammebrug. Er werden vier ambulances ter plaatse gevraagd om de gewonden te verzorgen, zij zijn allen naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten