Duikers ingezet na vondst scootmobiel langs het water, Statensingel Gouda

GOUDA – Vlak voor middernacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water aan de Statensingel in Gouda. Een voorbijganger zag een scootmobiel nabij het water staan en belde hierop de hulpdiensten.

Er is een zoektocht gestart in het water, maar de duiker kon alweer snel het water uit; er was niemand aangetroffen en de eigenaar van de scootmobiel was gevonden. Hierop konden de hulpdiensten retour.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten