Auto belandt op zijn kop na ongeval, Distributieweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op vrijdagmiddag is een auto op zijn kop beland na een eenzijdig ongeval. Dit gebeurde op de Distributieweg in Waddinxveen, nabij de kruising met de Handelsweg.

Door onbekende oorzaak raakte het voertuig eerst de stoprand en vrijwel gelijk daarna een grote kei die in het gras ligt. Door de klap belandde de auto op zijn kop. Ook de kei verschoof een klein stukje. De gealarmeerde ambulancedienst hoefde gelukkig niemand naar het ziekenhuis te vervoeren; wonder boven wonder raakte er niemand gewond. Een berger heeft de auto op zijn wielen gezet en vervolgens meegenomen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten