Auto uitgebrand op parkeerterrein de Bijlen in Alphen

Alphen aan den Rijn – Vrijdagochtend is er op de parkeerplaats bij de Bijlen in Alphen aan den Rijn een personenauto uitgebrand. De oorzaak niet niet bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Rond 4.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuigbrand nabij de sportvelden. Een surveillerende beveiliger trof de brandende auto aan en alarmeerde de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al in lichterlaaie.

De oorzaak van de brand is niet bekend, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten