Scooterrijder te water in Leiden

LEIDEN – Vrijdagavond 21 juni rond 21.05 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Churchilllaan – N206 in Leiden.

Een scooterrijder misten de afslag naar de brug en reed zo het water in. Buiten een nat pak bleef zij verder ongedeerd. Ze zijn door de hulpdiensten thuisgebracht. In de scooter zat een tas met diverse electrische spullen, deze kunnen als verloren worden beschouwd.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten