Kop staart aanrijding op de Goverwellesingel in Gouda

GOUDA – Op zaterdagavond is er een ongeval gebeurd op de Goverwellesingel in Gouda. Aanvankelijk werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Goejanverwelledijk, maar deze locatie bleek dus niet te kloppen.

Het bleek te gaan om een kop staart aanrijding. Waarschijnlijk had een automobilist niet in de gaten dat er een voertuig stilstond voor het rode verkeerslicht. De ambulancedienst hoefde na een controle niemand te vervoeren naar het ziekenhuis.

Foto’s: Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten