Veel vertraging na ongeval met vier voertuigen op de A12 bij Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Een aanrijding heeft op zaterdagochtend tot een lange file geleid op de A12 bij Zevenhuizen. Bij het ongeval waren vier voertuigen betrokken.

Door de aanrijding kwam één van de auto’s achterstevoren op de vluchtstrook terecht, een ander voertuig kwam tot stilstand op de plusstrook. De ambulancedienst heeft in ieder geval één persoon nagekeken, maar uiteindelijk hoefde er niemand naar het ziekenhuis. Een berger heeft drie voertuigen meegenomen.

De oorzaak van het ongeluk is onbekend. De vertraging liep wel snel op, al snel was deze meer dan een uur. De ANWB adviseerde om via Rotterdam naar Den Haag te reizen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten