25ste uitgebrande auto in Gouda is een feit

GOUDA – Vannacht rond 01:15 is er aan de Herenstraat in Gouda een voertuigbrand geweest. Hierbij is de 25ste auto in een relatief kort tijdbestek in brand gestoken.

Gouda wordt al enkele weken geteisterd door autobranden, maar na een periode van 3 weken zonder autobranden was het vannacht helaas weer raak.

Opvallend aan deze autobrand was dat de politie uitgebreid sporenonderzoek heeft verricht op de brand locatie in de Herenstraat. Na dit sporenonderzoek is de auto door een bergingsvoertuig van de politie opgehaald en afgevoerd voor verder sporenonderzoek.

Foto’s Ingezonden en Stefan Vermin

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Stefan Vermin, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2013 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Mijn motivatie om incidenten te fotograferen is het vastleggen van het werk dat alle hulpverleners met veel passie en gedrevenheid doen, zich inzetten voor andere zodat levens kunnen worden gered, schade kan worden beperkt en meer ongelukken kunnen worden voorkomen. De geoliede machine die iedere keer weer op gang komt, dag of nacht, om mensen te helpen is datgene wat mij drijft om hun werk vast te leggen. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten