Onderzoek naar dood Anja Schaap gaat door

Katwijk – Het lichaam van Anja Schaap is terug in Nederland. Het onderzoek naar wat haar is overkomen, gaat door.

Anja Schaap raakte woensdag 29 mei vermist in Katwijk. Sindsdien heeft de politie uitvoerig onderzoek gedaan. Daarbij is onder meer op verschillende locaties in de gemeente tevergeefs naar haar gezocht. Hierbij kreeg de politie volop hulp van onder andere het Veteran Search Team en medewerkers van Staatsbosbeheer, KNRM, Reddingsbrigade Katwijk, Kustwacht en brandweer. Op 18 juni vond de bemanning van een Duits schip het lichaam van Anja in de Noordzee boven de Waddeneilanden.

Het onderzoeksteam gaat verder met het onderzoek. Daarin richt het team zich op de vraag wat er met Anja is gebeurd en hoe zij in het water terecht is gekomen. Ook gaat het team door met het onderzoeken van de meer dan 180 tips die het heeft ontvangen. Het lichaam van Anja is aan de familie vrijgegeven.

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten