Veel rook bij middelbrand in schuur aan de Kadijkselaan in Bergambacht

BERGAMBACHT – Rond half 2 vanmiddag werd de brandweer van Bergambacht en Gouda opgeroepen voor een brand in een schuur aan de Kadijkselaan in Bergambacht. Ter plaatse was al flinke rookontwikkeling waar genomen en niet snel na aankomst van de brandweer werd er opgeschaald naar middelbrand waarop ook brandweer Schoonhoven naar plaats incident mocht.

De schuur kan als verloren worden beschouwd. Twee omstanders zijn door de ambulancedienst nagekeken op rookinhalatie, maar zij hoefden niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend.

Foto’s: Thomas van Kekem

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten