Vrachtwagen komt in berm terecht na uitwijkmanouevre, Zwarteweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Maandagmiddag is er een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm nadat deze moest uitwijken voor een andere vrachtauto.

Er waren twee bergers (BCU en R. Van Rijswijk) nodig om de combinatie weer op de weg te krijgen. De Zwarteweg was door het voorval enige tijd afgesloten.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hoi, ik ben Rens den Oude. Ik ben geboren in 2001. En ik woon in Boskoop. Fotograferen is een van mijn hobby's. Ik fotografeer met de Nikon D3400 18-55mm en de Tamron 70-300mm. En ik fotografeer vooral in Boskoop en Waddinxveen. Wilt u nog meer over mij weten? Mail mij gerust.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten