Bermbrand langs fietspad bij Coenecoop in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Aan het einde van de dinsdagmiddag is er brand ontstaan in de berm langs een fietspad tussen de Coenecoop en de Zuidelijke Rondweg in Waddinxveen.

Enkele mensen waren al begonnen met blussen met behulp van brandblussers. Mede hierdoor was het vuur al enigszins onder controle gekomen. Nadat de brandweer was gearriveerd, heeft zij dit overgenomen. Het verbrande stuk van de berm is natgespoten en waardoor de brand snel helemaal uit was. Ook met harken zijn sommige stukken uit elkaar getrokken. Direct naast het verbrande gedeelte is ook alles nog nat gemaakt, zodat dit gedeelte niet meer vlam kon vatten. De oorzaak is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten