Meisje lichtgewond bij aanrijding in Alphen

Alphen aan den Rijn – Op de Eisenhowerlaan in Alphen aan den Rijn is dinsdagavond een meisje gewond geraakt nadat op haar fietst in botsing kwam met een personenauto.

De aanrijding vond rond 19.15 uur plaats op de Eisenhowerlaan ter hoogte van de Concertweg. Naast de ambulancedienst en de politie kwam ook de huisarts ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het meisje.

De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen voor een kort onderzoek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten