Zoektocht naar vreemde lucht in omgeving van Goudse Rutgerstraat

GOUDA – Op maandag tegen half 9 ‘s avonds werd de Goudse brandweer opgeroepen voor een vreemde lucht op de Rutgerstraat. Het bleek te gaan om een brandstoflucht.

Aanvankelijk werd er een controle uitgevoerd bij enkele voertuigen, maar deze bleken allen niet de oorzaak te zijn. De politie zocht mee, mede door langs deuren te gaan. Later werd er ook nabij een sloot gezocht en in die omgeving trof men een vat/ton aan welke benzine had bevat. Hierop heeft de brandweer ervoor gezorgd dat het geen gevaar meer kon veroorzaken voor het milieu door er een speciaal middel in te doen. Hierna kon zij terug naar de kazerne.

Foto’s: Ricardo Minten

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten