Opnieuw een bermbrand aan de Coenecoop in Waddinxveen, 50 meter bij de vorige dag vandaan

WADDINXVEEN – Even voor half 6 werd de brandweer opgeroepen voor een bermbrand aan de Coenecoop in Waddinxveen. Aanvankelijk was dit zonder spoed, maar de brandweer kwam later alsnog met prio 1 ter plaatse.

De brand bleek nagenoeg op dezelfde plek als de bermbrand een dag eerder; het scheelde nog geen honderd meter ten opzichte van de dag ervoor. Deze keer waren er echter geen mensen die al konden blussen, waardoor er nog vrij veel rook was. Dit trok over de Zuidelijke Rondweg en ook het treinverkeer had er last van. Na aankomst van de brandweer zijn direct twee stralen hoge druk ingezet en was het vuur snel onder controle. Ook deze keer is alles goed natgemaakt en zijn er bepaalde stukken uit elkaar getrokken om er zeker van te zijn dat alles echt uit was. Ook de warmtebeeldcamera werd hierbij ingezet. Nadat alles echt uit was, kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten