Lange file op de A12 na ongeval bij Reeuwijk

REEUWIJK – Tijdens de avondspits van donderdagavond is er een ongeval gebeurd op de A12 ter hoogte van Reeuwijk.Hierbij zijn drie auto’s op elkaar geklapt.

Vanwege het ongeval werden er twee rijstroken afgesloten wat leidde tot een lange file. De gealarmeerde ambulancedienst heeft niemand hoeven te vervoeren naar het ziekenhuis. Een berger heeft de voertuigen meegenomen. Nadat alles van de weg was verwijderd, kon deze weer worden vrijgegeven. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten