Gewonden bij vechtpartij op eiland in Warmond

Warmond – Op het eiland Koudenhoorn in Warmond zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt bij een vechtpartij. Vijf personen zijn door de politie aangehouden

Het incident vond rond 19.30 uur plaats op een bootje bij het eiland in ‘t Joppe. Wat er precies op het eiland is gebeurd is nog niet bekend, twee personen zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Naast diverse ambulances was ook de traumahelikopter korte tijd ter plaatse. De brandweer was met meerdere boten aanwezig om de hulpverleners naar het incident te brengen.

De politie heeft vijf personen aangehouden, allen zijn afgevoerd naar het politie bureau. Op de boot waar het incident zich op heeft afgespeeld zijn meerdere hennepplanten gevonden, de politie neemt ze in beslag.

Foto’s Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten