Twee buitenbrandjes aan de Bredeweg in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Zaterdagavond zag een automobilist dat er een brandje woedde bij de firma Van der Spek aan de Bredeweg bij Zevenhuizen. De brandweer rukte hierop met spoed uit.

Er bleken vlak bij elkaar twee brandjes te zijn, die vermoedelijk zijn aangestoken; er stond nog een fles bij en er was een opstelling die duidt op een eventueel vreugdevuurtje. Met de huidige droogte en het brandje in de bosjes kan dit een risico vormen. De brandweer heeft beide brandjes geblust en kon daarna weer terug naar de kazerne. Voor de bewezen diensten kregen de hulpdiensten nog een ijsje aangeboden door Van der Spek.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten