Grote brand legt hobbyloods in de as in Waddinxveen

Waddinxveen – Maandagnacht rond kwart over 3 werd de brandweer opgeroepen, voor een gebouwbrand aan de Winterdijk in Waddinxveen.

Toen de eerste eenheden aankwamen bij de brand, moest de waterwinning opgebouwd worden, omdat de brandweerauto’s niet dicht bij de brand konden komen. Rond half 4 werd er door de brandweer opgeschaald naar grote brand, hierdoor zijn meerdere brandweer eenheden ter plaatse gekomen om te helpen bij het bestrijden van de brand. De brand woedde in een hobbyloods. De Brugweg is tijdens het incident volledig afgesloten geweest voor al het verkeer. Rond half 8 zijn de laatste eenheden gaan inpakken om weer richting de kazerne te gaan. Bij de brand zijn voor zo ver bekend geen gewonden gevallen.

De oorzaak van de brand is onbekend, wel is er bij de brand asbest vrijgekomen.

Foto’s: Remco Gerritsen

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten