Scooter verbrand op de Calslaan in Gouda

Gouda – Gisteravond rond 23:20 kreeg de brandweer in Gouda wederom een voertuigbrand. Ditmaal op de Calslaan in Gouda.

Bij aankomst bleek achter op het parkeerterrein een scooter in de brand te staan. Aangezien het parkeerterrein is voorzien van een hoogtebeperking had de brandweer wat moeite om bij de brandhaard te kunnen komen. Uiteindelijk is besloten om de slang dan maar uit te rollen over het gehele terrein om zo de brand te blussen. De scooter is volledig uitgebrand. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s Stefan Vermin

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten