Brand in monumentale bollenschuur laait op, weer grote brand Loosterweg Voorhout

Voorhout – Op dinsdagmiddag omstreeks 14:30 uur is de monumentale bollenschuur, welke maandag deels afbrandde, opgelaaid. De brandweer werd wederom massaal opgeroepen.

De brand werd ontdekt door mensen die sloopwerkzaamheden aan het verrichten waren. Deze zagen dat de brand weer oplaaide en hebben de brandweer gebeld, deze schaalde op naar het sein zeer grote brand waardoor de hulpdiensten massaal ter plekke kwamen.

De brandweer is druk aan het blussen om de brand onder controle te krijgen.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten