Aanvullend onderzoek van dodelijk ongeval op de Schans in Alphen

Alphen aan den Rijn – De politie heeft donderdagmiddag aanvullend onderzoek gedaan op de plek waar dinsdagmiddag een vrouw ernstig gewond raakte bij een ongeval op de Schans in Alphen a/d Rijn. Later overleed de vrouw aan haar verwondingen in het ziekenhuis.

De vrouw kwam vermoedelijk in botsing met een vuilniswagen die na het ongeval door reed, de chauffeur meldde zich later op het politie bureau. Tijdens het aanvullende onderzoek heeft de politie gebruikt gemaakt van de vuilniswagen.

De toedracht van het ongeval is nog altijd niet bekend.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten