Grote politie-inzet bij vechtpartij in het Europapark

Alphen aan den Rijn – In het Europapark heeft zaterdag middag even voor 16.00 een massale vechtpartij plaatsgevonden. Volgens getuigen gingen ongeveer 50 jongeren met elkaar op de vuist.

Doordat de politie snel ter plaatse was kon de groep snel uit elkaar worden gedreven. Een groot gedeelte hield zich later op in winkelcentrum de Atlas, de politie besloot om alle jongeren weg te sturen.

De politie heeft de groep de Provinciepassage uit gedreven waarna de rust weer was weder gekeerd in Kerk en Zanen. Volgens getuigen riepen de jongeren elkaar op via Snapchat om met elkaar te komen vechten. Zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht en is er niemand gewond geraakt.

 

UPDATE: Uiteindelijk bleken er volgens de politie maar 2 met elkaar op de vuist te zijn gegaan, de overige jongeren kwamen ‘kijken’.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten