Drie auto’s flink beschadigd door afgevallen lading op de N11

Alphen aan den Rijn – Drie auto’s zijn maandagavond flink beschadigd geraakt op de Rijksweg N11 nabij Alphen aan den Rijn. Vermoedelijk had een vrachtwagen een onderdeel verloren waar de drie auto’s overheen reden en beschadigd raakten.

Het incident gebeurde rond 21.20 uur op de Rijksweg net voor de Leidse Schouw richting Leiden. Bij één van de auto’s klapten, door de aanrijding, de airbags eruit. Bij een andere auto startte de motor niet meer na de aanrijding en één auto reed twee banden lek. Extra zuur voor de laatste automobiliste, zij had de auto net een uurtje in haar bezit.

Twee bergers kwamen ter plaatse om alle drie de auto’s af te slepen waarna de N11 weer werd vrijgegeven.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten