Politie houdt klopjacht op twee verdachten na overval op supermarkt Coop in Gouda

GOUDA – Op dinsdagavond is supermarkt Coop aan het Driewegplein in Gouda overvallen. Na aanleiding van deze geweldpleging is de politie op zoek naar twee verdachten. Ook zou er iemand gewond zijn geraakt.

Na de overval werd Burgernet ingezet door de politie, waarin werd gevraagd uit te kijken naar twee jongens met zwarte kleding met capuchon en witte maskers. Zij zouden lopend zijn en de politie heeft gevraagd de mannen zelf niet te benaderen.

De gewonde zou een hoofdwond hebben, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Bij de zoektocht is ook de politieheli ingezet.

 

Foto’s: Josh Walet, Ricardo Minten & Daniel Versteeg

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten