Twee gewonden bij botsing in Bergambacht

Bergambacht – Op de Handelsweg is dinsdagmiddag een personenauto op een vrachtwagen gebotst. De twee inzittenden in de personenauto raakte beide gewond.

De aanrijding gebeurde rond 14.20 uur. Naast twee ambulances kwam ook de brandweer ter plaatse. De personenauto botste tegen de zijkant van de vrachtwagen aan, de exacte toedracht is nog niet bekend. De verkeerspolitie is ter plaatse om dit te onderzoeken.

De twee inzittende van de personenauto zijn door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis.

Daniel Versteeg

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten