Scooterrijder aangehouden na botsing met auto

Alphen aan den Rijn – Een scooterrijder is donderdagochtend aangehouden na een botsing met een personenauto. Hij was onder invloed van drugs en werd daarop aangehouden.

De aanrijding vond plaats op de Prinsen Irenelaan, een afslaande auto zag vermoedelijk de scooterrijder over het hoofd en kwamen met elkaar in botsing. De scooterrijder werd in de ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Omdat het vermoede bestond dat de scooterrijder onder invloed was van drugs werd er een speekseltest afgenomen. Deze wees uit dat hij inderdaad onder invloed was van drugs. Ook werd er in de scooter een zakje wiet gevonden, deze heeft de politie inbeslag genomen. Ook was de scooter opgevoerd, zo bleek na een rollerbank test.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten