Flinke brand bij metaalverwerker in Alphen

Alphen aan den Rijn – Bij een metaalverwerker aan de Bronsweg in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagmiddag een korte maar felle brand gewoed. De brand brak rond 16.00 uur uit en werd opgeschaald naar “Middelbrand”.

Op het terrein van de metaalverwerker zijn tijdens werkzaamheden oude stadsverwarmingsbuizen in brand gevlogen. Brandweereenheden vanuit Alphen en Woubrugge werden opgeroepen en kwamen met spoed ter plaatse. Bij de brand kwam veel rook vrij. De zwarte rookwolken waren onder andere in Hoogmade en Zwammerdam goed zichtbaar. Door snel optreden van de brandweer was de brand snel onder controle.

Tijdens de brand waren de Bronsweg en een deel van de Kalkovenweg afgesloten voor verkeer. De brand trok een hoop bekijks.

Foto’s Joshua Bos

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten