Veel rook bij brand in bedrijfspand in Leiden

Leiden – In een bedrijfspand aan de Admiraal Helfrichweg in Leiden is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Het betreft een bedrijfspand van een recyclingbedrijf.

Rond 12.30 uur werd de brand ontdekt. De brandweer rukte uit met een tankautospuit en een autoladder om de brand te bestrijden. Tijdens de bluswerkzaamheden kwam er veel rook vrij uit de loods.

Wat er precies in brand stond is nog niet bekend.

Foto’s Wouter Hoeben en Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten