Aanhouding na mishandeling en bedreiding in Warmond

Warmond – Op de Wasbeeklaan in Warmond heeft de Politie een persoon aangehouden na een mishandeling en een bedreiging.

De politie meldde in eerste instantie dat het om een schietpartij ging maar het bleek later om een mishandeling en een bedreiging te gaan. De politie heeft één verdachte aangehouden en een auto in beslag genomen.

Op een camping aan de Wasbeeklaan zou een gewonde zijn gevallen, deze wordt behandeld door het ambulance personeel.

Foto’s Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten