Lifeliner ingezet vanwege verslikking bij de Reeuwijkse Plassen

REEUWIJK – Een lunch nabij de Reeuwijkse Plassen ging op zondagmiddag niet zoals gepland. Een man verslikte zich in zijn eten.

Volgens de eigenaar van de eetgelegenheid werd er snel en adequaat gehandeld, voordat de hulpdiensten gearriveerd waren. Eén van die hulpdiensten was het MMT welke werd ingevlogen met de lifeliner. Volgens berichten was de man, voordat hij naar het ziekenhuis werd gebracht buiten levensgevaar.

Foto’s: Daniel Versteeg & Remco F. Gerritsen 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten