Vrouw gewond na steekpartij in Alphen

Alphen aan den Rijn – Bij een steekpartij in Alphen aan den Rijn is maandagochtend een vrouw gewond geraakt. De steekpartij vond plaats in een woning aan de Lijsterlaan.

Een ruzie in de relationele sfeer zou de oorzaak zijn van de steekpartij, die rond 6.30 uur plaats vond. Meerdere politie-eenheden en een ambulance kwamen met spoed naar het adres. De gewonde vrouw werd uiteindelijk zonder spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen.

Naar aanleiding van dit incident is de politie op zoek naar een 20-jarige licht getinte man met kort donker haar en een baard. Getuigen van dit incident worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Foto’s Joshua Bos en Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten