Middelbrand op camping langs de Bredeweg in Moerkapelle

MOERKAPELLE – Op dinsdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de Bredeweg. In de omgeving was al een grote zwarte rookwolk te zien.

Het bleek op een camping met stacaravans te gaan. Eén van die caravans bleek het slachtoffer te zijn geworden. Echter was deze al deels gesloopt, waardoor de geleden schade minimaal bleef. Wel gingen enkele coniferen en een schutting ook in vlammen op. De brandweer heeft alles snel weten te blussen. Nadat er met de warmtebeeldcamera nog wat broei plekken waren geconstateerd, kon alles volledig worden afgeblust. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten