Personenauto botst achterop vrachtwagen op A12 bij afrit Nieuwerbrug

Nieuwerbrug – Een personenauto is vannacht omstreeks 01:05 achterop een vrachtwagen gereden. Dit gebeurde op de A12 bij afrit Waarder/Nieuwerbrug in de richting van Bodegraven.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de bestuurder van de personenauto na te kijken, de man bleek niet gewond te zijn geraakt. De brandweer kwam ook ter plaatse, dit was omdat de personenauto flink aan het roken was. De politie vertelt dat beide bestuurders zijn getest op drank en drugs, maar deze testen waren negatief. Het is onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie sloot twee rijstroken af om ruimte te creëren voor de hulpverlening. Een bergingsvoertuig heeft de zwaarbeschadigde personenauto opgehaald.

Een derde personenauto liep schade op vanwege de botsing met puin, deze kon zijn weg vervolgen. Omstreeks 03:30 is de weg weer vrijgegeven, Rijkswaterstaat heeft olie op de weg laten reinigen.

Foto’s Justin Egberts

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten