Grote politie-inzet vanwege mogelijke schietpartij in Leiden

Leiden – De politie was met zeer veel eenheden ter plaatse op de Lage Morsweg in Leiden nadat er een melding was binnen gekomen dat er schoten waren gehoord.

Direct toen de politie, aan het begin van de avond, de melding binnen kreeg zette de politie de wijk ‘op slot’. Zodat er niemand meer de wijk uit kon. Naast diverse reguliere politie-eenheden waren ook de hondenbrigade en leden van het arrestatieteam ter plaatse.

De politie heeft de woning, waar vermoedelijk was geschoten, binnen gevallen. Zover bekend is er nog niemand aangehouden. De forensische opsporing doet sporen onderzoek in de woning en in de tuin van de woning.


Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten