Hennepkwekerij gevonden na inval in woning

Alphen aan den Rijn – In een woning aan de Rigolettohof in Alphen aan den Rijn heeft de politie vrijdagmiddag een inval gedaan. Tijdens de inval is er een hennepkwekerij gevonden in de woning.

De politie kreeg in de middag een melding binnen dat er een sterke hennepgeur ging, daarop werd ook de brandweer gealarmeerd. De politie had de woning omsingeld en is na enige tijd de woning binnen gegaan. Omdat het vermoeden bestond dat er nog verdachten in ging de politie met een politiehond de woning in. Ook stonden er twee ambulances stand-by.

In de woning werd niemand aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart en zal de hennepkwekerij ontruimen.

Foto’s Josh Walet en Joshua Bos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten