Woonkamer uitgebrand bij brand in Alphen

Alphen aan den Rijn – Vrijdagavond heeft er in een flat op de Diamantstraat een flinke brand gewoed. Het appartement is hierbij groot en deels uitgebrand.

Omstreeks 22.35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in de flat, omdat de melders al rook zagen schaalde de meldkamer al op naar middelbrand. Na onderzoek bleek er brand te woeden op de 7e etage van het gebouw. De brandweer heeft de deur geforceerd en de brand, die groot en deels al gesmoord was, geblust. De brandweer heeft ook omliggende woningen doorzocht op mogelijke doorslag. Uit een woning op de 8e etage is een vrouw gehaald die erg geschrokken was, zij werd overgedragen aan de ambulancedienst.

De brand was ontstaan bij een fietsaccu, aldus een woordvoerder van de brandweer. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners te helpen met de afhandeling van de schade.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten