Duikinzet bij melding van een persoon te water, Molenring Waddinxveen

WADDINXVEEN – Zaterdagochtend was er een melding van een persoon te water op de Molenring in Waddinxveen. In het water tussen deze straat en de Kanaaldijk was iets in het water gezien.

Een duiker van de brandweer is het water ingegaan en heeft het voorwerp uit het water gehaald, waarna bleek dat het om een tent ging. Er is vervolgens nog een zoekslag gemaakt, maar er werd niks meer aangetroffen. Al snel meldde een getuige zich en die zei dat hij de tent het water in had zien waaien, waaruit dus bleek dat het allemaal loos alarm was.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten