Minderjarige fietser gewond na aanrijding met auto, Noordelijke Dwarsweg Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op zondagmiddag is er een minderjarige fietser gewond geraakt nadat deze in aanrijding was gekomen met een auto. Dit gebeurde op de Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen, op het kruispunt bij de onderdoorgang van de A12.

Het slachtoffer is enige tijd behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij met de grootst mogelijke zorg op de brancard is gelegd. Hierna ging hij de ambulance in waarna hij naar Groene Hart Ziekenhuis is vervoerd. De auto raakte zwaar beschadigd aan onder meer de voorruit en moest worden afgesleept. Dit kon echter pas gebeuren nadat de politie onderzoek had verricht naar de toedracht van het ongeval. Deze laatste is vooralsnog onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten