Bestuurder van snorscooter gewond na ongeval met auto, Oude Dreef Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op dinsdagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Oude Dreef in Waddinxveen. Op de kruising met het Spoorpad kwam een snorscooter in aanrijding met een auto.

De bestuurder van de tweewieler liep een verwonding aan o.a. het been op en deze werd op straat ingepakt. Vervolgens werd de behandeling in de ambulance voortgezet om hierna naar het ziekenhuis te vertrekken. De politie heeft hierop de snorscooter thuisgebracht. De auto had schade aan de voorzijde, maar kon zelfstandig verder rijden. Waarschijnlijk ligt de oorzaak in een voorrangsfout.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten