Omstanders duwen brandende bakwagen weg bij benzinepomp

Bodegraven – Bij de Total op de A12 nabij Bodegraven is woensdagmiddag een bakwagen in brand gevlogen. De mensen bij de benzinepomp bedachten zich geen moment en duwde de brandende wagen de pomp weer uit.

Even na 13.00 brak er door nog onbekende oorzaak brand uit in de bakwagen. Diverse brandweerkorpsen werden gealarmeerd voor het bestrijden van de brand. Dor het kordaat optreden van de omstanders werd erger voorkomen en bleef de benzinepomp bespaart.

De brandweer heeft nog enige tijd moeten nablussen waarna het wrak door een berger is meegenomen. De benzinepomp, evenals de afrit, is enige tijd afgesloten geweest.

 

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten