Rook vanuit winkel zorgt voor brandweerinzet, Promenade Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondagmiddag werd er een melding gemaakt voor de hulpdiensten van een winkelbrand bij de Greenfield aan de Promenade in winkelcentrum Gouweplein. Er kwam rook vanuit het pand.

Al snel bleek het om loos alarm te gaan; het inbraakalarm was afgegaan waardoor het pand vol rook kwam te staan vanuit de generator. De brandweer heeft op een sleuteleigenaar gewacht die de deur kon openen. Hierna kon het pand geventileerd worden. Waarom het alarm is afgegaan is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten