Groot alarm na onwel geworden vrachtwagenchauffeur, A. Einsteinweg Alphen a/d Rijn

Alphen aan den Rijn – Een vrachtwagenchauffeur is maandagochtend onwel geworden tijdens het lossen van zijn vrachtwagen. Even na 8.45 uur werd de ambulancedienst opgeroepen, enkele minuten later werd ook de brandweer groots opgeroepen.

Achterin de vrachtwagen stond een jerrycan die niet goed was afgesloten. De chauffeur probeerde de jerrycan te dichten maar kwam in contact met de inhoud. De chauffeur werd onwel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De brandweer kwam met veel materieel ter plaatse, waaronder een Gevaarlijke Stoffen Eenheid uit Leiden.

De brandweer heeft de jerrycan veiliggesteld, hierna konden alle hulpdiensten weer retour. Wat voor stof er in de jerrycan zat is nog onbekend.

Foto’s Joshua Bos

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten