Twee aanhoudingen na drugsvondst, Hooftstraat Alphen a/d Rijn

Alphen aan den Rijn – Na een drugsvondst in de Alphense Hooftstraat zijn vandaag twee personen aangehouden. In verband met de aanhoudingen is er ook een woning doorzocht.

De aanhoudingen vonden rond 13.35 uur plaats. De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau in de regio. In de woning werd een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. De recherche heeft met een hond de woning doorzocht.

Het onderzoek naar deze vondst is nog in volle gang.

Foto’s Joshua Bos

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten