Gewonde na ongeval op de N476 in Lekkerkerk

LEKKERKERK – Donderdagavond rond 17:50 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N476 / Boezemweg in Lekkerkerk.

Ter plaatse waren twee voertuigen op elkaar gebotst en raakten daarbij beschadigd. Uiteindelijk werd er na een controle één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s: Jordi de Bruijn

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten