Ontruiming wegens brand in productieruimte bij Vergeer Kaas in Reeuwijk

Reeuwijk – Op donderdagmiddag rond half 2 werd de brandweer opgeroepen voor een brand bij Vergeer Kaas aan de Reewal in Reeuwijk. Het ter plaatse gekomen brandweer personeel trof een brand aan in de productieruimte. De brandweer heeft opgeschaald naar het sein ‘Middelbrand’ vanwege de grote en het complexe gebouw. Toen de brand uit was is de brandweer gaan ventileren om zo alle rook uit het pand te krijgen. Dit is een lastige klus omdat de brand is ontstaan in een luchtbehandelingsinstallatie in de kelder van het pand. Het kan dus nog even duren voor het pand wordt vrijgegeven.

Tijdens de brand is de Reewal afgesloten geweest. Hoe de brand is onstaan is niet bekend.

Foto’s: Daniël Versteeg en Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten