Brand in keuken Hoge Rijndijk Zoeterwoude

Zondagavond brak er brand uit in een woning aan de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand in de keuken snel ondercontrole. De afzuigkap had vlam gevat. Eén persoon is door de ambulancedienst nagekeken.

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten